ИндексИндекс  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 

Енчанти и рес руни

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
..DeMoH..
Power
Power

Брой мнения: 54

ПисанеЗаглавие: Енчанти и рес руни   Чет Фев 09, 2012 11:54 pm

Някой може ли да ми каже до колко мога да енчантвам оръжия и брони.Също така подробно да обясни как се прави този оранжев статус с рес руни и какви трябва да са.Обикновенни или 7часа, 7дена, 30дена
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
ROLEX
Asmodeus
Asmodeus

Брой мнения: 209
Местожителство: България

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 9:55 am

хахахахахахаха отдавна не бях се смял така cheers cheers cheers cheers cheers

на първия въпрос, оръжия и брони могат да се енчантват до [20] но до сега не съм виждал никой, който да го е постигнал, има главно оръжия до [19] в играта.

на втория въпрос,който МЕ РАЗПЛАКА drool drool drool drool drool

resurrection rune и recreation rune са две коренно различни неща Exclamation Exclamation Exclamation

RESSURECTION RUNE се ползва САМО ako си UM, той предотвратява изтриването ти на героя ако умреш от моб или на пвп,само при положение че е задействан. има обикновени res runes - за 1 умиране, за 3 часа игрово време, за 8 часа игрово време, за 7 дена ,15 дена,30 дена.

RECREATION RUNE се използва за оранжев стат, но я по добре виж този линк http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?highlight=calia&t=340028

Последната промяна е направена от ROLEX на Пет Фев 10, 2012 2:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Moderet
Power
Power

Брой мнения: 78
Местожителство: София

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 11:43 am

ROLEX написа:
хахахахахахаха отдавна не бях се смял така cheers cheers cheers cheers cheers

на първия въпрос, оръжия и брони могат да се енчантват до [20] но до сега не съм виждал никой, който да го е постигнал, има главно оръжия до [19] в играта.

на втория въпрос,който МЕ РАЗПЛАКА drool drool drool drool drool

resurrection rune и recreation rune са две коренно различни неща Exclamation Exclamation Exclamation

RESSURECTION RUNE се ползва САМО ako си UM, той предотвратява изтриването ти на героя ако умреш от моб или на пвп,само при положение че е задействан. има обикновени res runes - за 1 умиране, за 3 часа-реални а не игрово време, за 8 часа-реални а не игрово време, за 7 дена ,15 дена,30 дена.

RECREATION RUNE се използва за оранжев стат, но я по добре виж този линк http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?highlight=calia&t=340028

не разбирам защо трябва да се смееш ??? и ти си правил грешки ... thumbdown
..DeMoH..
Power
Power

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 12:30 pm

Ами съжалявам за грешката си.Явно има хора които само чакат някой да згреши и веднага се присмиват. thumbdown thumbdown thumbdown thumbdown thumbdown

П.П. Все пак мерси за отговора

Последната промяна е направена от ..DeMoH.. на Пет Фев 10, 2012 12:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ROLEX
Asmodeus
Asmodeus

Брой мнения: 209
Местожителство: България

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 12:30 pm

мдааааааааа никой не е безгрешен, а тук едвали става въпрос за грешка Razz Razz Razz и пак казвам, за да можеш да играеш тази игра трябва все пак да имаш елементарни познания по английски , поне до 7 клас да го беше учил щеше да знае основните неща Twisted Evil
Elessar
АдМиНчЕ
АдМиНчЕ

Брой мнения: 1369
Местожителство: Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 2:30 pm

ROLEX написа:
за 1 умиране, за 3 часа-реални а не игрово време, за 8 часа-реални а не игрово време, за 7 дена ,15 дена,30 дена.

3 и 8 (преди бяха 6) часа са за игрово време. 7,15 и 30 дена текат в релно време. Ето тук има малко повече инфо за Resurrection руните: EXP - малко информация
toni123
Asmodeus
Asmodeus

Брой мнения: 236

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 5:06 pm

Демон не го приемай лично или нещо такова ама до сега не бях срещал човек който да играе шая и да не знае колко е макс енчанта и да не прави разлика междy Conti и Recreation Runes
..DeMoH..
Power
Power

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 6:07 pm

Ролекс, в момента съм 6 клас затова не очаквай да имам големи познания в английския.Съжалявам дори че попитах.Играя шая от почти 3 месеца и най големият ми герой е 51лвл.До сега най много съм имал 2 милиарда и не съм се замислял въобще как се прави този оранжев статус.В друга тема го срещнах рес руне и затова се учудих и попитах защото не знаех за друго предназначение на рес руне освен да съживява УМ.Така и се оказа.Няма.Мисля че и ти някога си бил нов в играта и не си знаел много неща.
Chari
Power
Power

Брой мнения: 51

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 7:16 pm

Аз само едно не успях да разбера.. защо и двамата веднага почнахте да се заяждате с човека?! Да не знае.. ама и вие не сте знаели преди.. Rolling Eyes Ролекс.. не всичко в тази игра зависи от английския ти.. ако не знаеш за какво служат самите айтеми и английския няма да ти помогне. Тони.. ще ти дам пример за такъв човек- човек, който играе Шайа само за удоволствие, без АП и всякакви други глупости..
Пък и какво?! Нали за това е форума.. за да си помагаме, а не за да се смеем един на друг заради това, че от скоро играем и още не сме много наясно с играта Razz

ПП: Хора.. малко по- спокойно.. само игра е ^^ Ии.. не искам да обидя никого просто си казвам мнението.. не ме нападайте веднага >.<
Ronito
Asmodeus
Asmodeus

Брой мнения: 212
Местожителство: Kalofer

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 7:29 pm

toni123 написа:
Демон не го приемай лично или нещо такова ама до сега не бях срещал човек който да играе шая и да не знае колко е макс енчанта и да не прави разлика междy Conti и Recreation Runes

Тони недей се пресмивай ,ти не си по различен .... за най малкото питаш и спамиш .....
P.P нали си един от БГ професорите в Shaiya....
Всеки със времето се учи !
toni123
Asmodeus
Asmodeus

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 8:20 pm

Ама питам неща които ги няма във форума лично аз като се регистрирах тук първта ми работа беше да прочета целия форум
..DeMoH..
Power
Power

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 9:17 pm

Тони вчера в раздела Въпроси от 22:00 до 01:00 съм чел.Аз за един ден немога да изчета целия форум.Не намерих нищо и затова попитах.Много ми се спеше и неможах да чета повече.
Elessar
АдМиНчЕ
АдМиНчЕ

Брой мнения: 1369

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 10:23 pm

За Res (Resurrection) руните има инфо и съм ти дал линк, но за съжаление за Rec (Recreation) руните няма информация.
..DeMoH..
Power
Power

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Пет Фев 10, 2012 10:37 pm

Еле прочетох темата която ми даде за ехп и искам да ти благодаря.Много неща разбрах от нея. cheers cheers cheers
toni123
Asmodeus
Asmodeus

ПисанеЗаглавие: Re: Енчанти и рес руни   Съб Фев 11, 2012 1:11 am

Ще се научиш с течение на времето thumbup thumbup Razz Razz Razz Razz

Енчанти и рес руни