ИндексИндекс  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 

Build за Mage/Pagan

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
MaчoMeH
Metatron
Metatron

Брой мнения: 385
Местожителство: Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Build за Mage/Pagan   Пон Сеп 12, 2011 8:10 pm

Да в момента прайвет сървърите са с може би повече хора от колкото в ОС. Иначе, аз пък спрях изцяло Shaiya и ми е още по - добре Smile Цъкам си WoW от няколко месеца в близз вече и хич не ме бърка за простотията на Aeria Twisted Evil Twisted Evil
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://shaiya.forum2.biz Online
St.Fat
АдМиНчЕ
АдМиНчЕ

Брой мнения: 540
Местожителство: България

ПисанеЗаглавие: Re: Build за Mage/Pagan   Вто Сеп 13, 2011 6:47 am

Radi, работя с термина "отстъпка" от 1986 ROFL
И да - плащам си за хобито. Просто за тази игра - или нищо или ...

Ставаше въпрос за Ele тука, но нищо.

Rady
Angel
Angel

Брой мнения: 35
Местожителство: Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Build за Mage/Pagan   Вто Сеп 13, 2011 10:55 am

Щях още вчера да ви отговоря докато флекстайпа не заби с мозилата.
1) Ти играеш в пс който утре го няма не ми обясняй там как е с тези ужасно кофти модификации си най добър при положение утре сървъра ти го няма е и за ОС ще има край някой ден!
2) Стат аз казвам хората как го имат или взимат еле 1&2.( еле 1 за топ е 400-500 мил)
3) Мачо ако имам сигурна работа ще започна да си плащам за играта. А тя упдеити винаги ще има защото играта ще ти писне в един момент! И доколкото знам WoW имаше кризичка малко и даваха промо да се покани приятел и тем подобни сега незнам как е но и тя има достъчно продължения ( не колкото някой хора наливат)
4)Темата е зе еле не за кой каде играе, колко пари налива! Ще помоля да не оспамваме темата и да я приключим! И отделен под-форум за привате сървъри има! Аз съм все още в ОС на два сървъра теос и гайа ! Скиловете и бийлдовете са малко различни от тези на ос нека да не сравняваме и щетите !

Вижте профила на потребителя
MaчoMeH
Metatron
Metatron

Брой мнения: 385
Местожителство: Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Build за Mage/Pagan   Вто Сеп 13, 2011 2:08 pm

А пък аз ти казвам, че дори и да имам постоянна работа пак няма да плащам за играта. По много простата причина, че и без пари мога да я играя, но всичката забава се губи. А за WoW незнам каква криза е имало, но както повечето хора знаят, тя все още е топ игра Wink
Вижте профила на потребителя http://shaiya.forum2.biz Online
Youkill_bg
Angel
Angel

Брой мнения: 20
Местожителство: ГорноНадолнище

ПисанеЗаглавие: Re: Build за Mage/Pagan   Пон Дек 26, 2011 8:24 pm

Elessar написа:
Аз бих го направил 5 INT / 2 REC и ако много ми затрябва WIS бих го добавил от лаписи. Вчера имах "удоволствието" да играя с 57 лвл INT маге във VR - ами той умираше точно от удар и половина на глиганите, умря поне няколко пъти.

Тук бих се съгласил с ,,Elessar'' защтото имам ORC 50 lvl и на него сам му качвал (5Wis/2Rec) и е идеален заштото Oracle/Priest,Pagan/Mage имат ele който се качва на 31lvl. Аз реших да си направя Pagan и на него му качвам 5Int/2Rec и тои има същия Деф като на Orka Само че с 1 предимство има Повече магиики от орка за биене поне за мене е по добре така ... Smile Smile Smile
Вижте профила на потребителя

Build за Mage/Pagan

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3