|
| | Скилове на Assassin-а/Ranger-а | |
| |
| Автор | Съобщение |
|---|
Elessar АдМиНчЕ

Брой мнения: 1369 Join date: 20.05.2008 Местожителство: Варна
 | Заглавие: Re: Скилове на Assassin-а/Ranger-а Сря Юли 14, 2010 9:15 pm | |
| |
|  | | [GS]Violet Модератор

Брой мнения: 152 Join date: 17.05.2009 Age: 35
 | Заглавие: Re: Скилове на Assassin-а/Ranger-а Сря Юли 14, 2010 11:07 pm | |
|
Като стана въпрос, исках сама да кажа, че ще е хубаво ако имате слаб интернет да си слагате рес руните в скилбара, примерно втория на нулата. И винаги когато имате лаг заради net, правете си SS, за да може в случай, че ви се изтрие героя, да пратите email с доказателство, че сте имали руни :] Дочно преди да DC би трябвало да можете да направите SS...^^'' Смисъл, не е нужно всичките ви руни да са там - една стига, само да е в скилбара, защото иначе докато отворите inventory .. ehem *cough*
Защото без SS да им се оплаквате - няма нищо да стане. Пък така те са направо задължени да ви върнат героя^^
|
|  | | Elessar АдМиНчЕ

| Заглавие: Re: Скилове на Assassin-а/Ranger-а Сря Юли 14, 2010 11:12 pm | |
| | [GS]Violet написа: | Като стана въпрос, исках сама да кажа, че ще е хубаво ако имате слаб интернет да си слагате рес руните в скилбара, примерно втория на нулата. И винаги когато имате лаг заради net, правете си SS, за да може в случай, че ви се изтрие героя, да пратите email с доказателство, че сте имали руни :] Дочно преди да DC би трябвало да можете да направите SS...^^'' Смисъл, не е нужно всичките ви руни да са там - една стига, само да е в скилбара, защото иначе докато отворите inventory .. ehem *cough*
Защото без SS да им се оплаквате - няма нищо да стане. Пък така те са направо задължени да ви върнат героя^^ |
Много разумно предложение |
|  | | mart01998 Cherubim

Брой мнения: 91 Join date: 02.07.2010
 | Заглавие: Re: Скилове на Assassin-а/Ranger-а Чет Юли 15, 2010 6:37 am | |
| мерси много
ок а може ли да не се изтрие ако някога ми спре |
|  | | -_Ice_Deamon_- Balrog

Брой мнения: 156 Join date: 09.10.2009 Местожителство: Стара Загора
 | Заглавие: Re: Скилове на Assassin-а/Ranger-а Чет Юли 15, 2010 7:40 am | |
| |
|  | | psych069 Cherubim

Брой мнения: 103 Join date: 06.05.2010 Age: 22 Местожителство: Shumen
 | Заглавие: Re: Скилове на Assassin-а/Ranger-а Чет Юли 15, 2010 8:23 am | |
| Друго много важно е, ако забележете че сте на път да бъдете dc'd , гледайте да стойте на място на което да нямате пряк контакт с чудовище, при следващо зареждане на съответният герой! По конкретно искам да кажа, че ако ви дискънектне по средата на стая в дънджън примерно, на следващото зареждане на героя, за точно 2 секунди вече ще имате 10 моба отгоре си  _________________ while(at_home(me.location)) if(!at_home(wife.location)) freetime++; else freetime-=freetime; if(freetime){ watch_football(chips,beer); burp++; } else do_housework++; }
|
|  | | mart01998 Cherubim

Брой мнения: 91 Join date: 02.07.2010
 | Заглавие: Re: Скилове на Assassin-а/Ranger-а Чет Юли 15, 2010 11:06 am | |
| мерси много
моляви някои за ми каже как да си подредя скиловете за UM asassin на PVP 20-30 моляви някои да каже |
|  | | tedi66 Spammer

Брой мнения: 1 Join date: 30.11.2010
 | Заглавие: Re: Скилове на Assassin-а/Ranger-а Вто Ное 30, 2010 10:28 am | |
| по какъв ред да ги отварям?Имам много не отворени |
|  | | Elessar АдМиНчЕ

| Заглавие: Re: Скилове на Assassin-а/Ranger-а Вто Ное 30, 2010 2:35 pm | |
| | tedi66 написа: | | по какъв ред да ги отварям?Имам много не отворени |
Няма значение по какъв ред ще ги отваряш, важното е да не се впускаш да отваряш всички наред, защото няма да ти стигнат skill точките, и някое наистина полезно умение, може да остане неотворено. Това какъв скил ще развиеш, зависи от оръжието, което ползваш, за какви цели правиш героя (PvP или PvE), а и от личния ти избор, но за да можеш да избираш и да прецениш кое ти трябва и кое не, трябва да си пробвал. Ако не си скаран с англиския виж този линк: Episode 5.2 Skills for Rogues , под всяко умение има кратък коментар за това до колко е полезно или не. В началото ще ти се наложи да го приемеш на доверие, а с времето и опита сам ще можеш да прецениш кое ти трябва и кое не. А и винаги може да рестатнеш скиловете със Skill Reset Stone, малко са скъпички, но са полезни. |
|  | | ROLEX Asmodeus

Брой мнения: 209 Join date: 02.12.2010 Age: 28 Местожителство: България
 | Заглавие: Re: Скилове на Assassin-а/Ranger-а Съб Ное 19, 2011 7:30 pm | |
| |
|  | | | | Скилове на Assassin-а/Ranger-а | |
|
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |